Loading…

MUSEUM 'T KROMHOUT

Werkende motoren en mooie verhalen op unieke locatie in centrum van Amsterdam!
Plan een bezoek

Word lid

Steun ‘ Vereniging Museum ‘t Kromhout ‘, word lid of vriend!

De inkomsten voor exploitatie van het Museum komen voornamelijk uit de contributies van de leden, bijdragen van vrienden en entreegelden. Meer leden en donateurs zijn noodzakelijk om ook in de toekomst bezoekers te ontvangen en de collectie te behouden.

U kunt lid of vriend worden van de vereniging door storting van minimaal € 25,- op rekening nummer IBAN: NL10INGB0003625700 onder vermelding van Lidmaatschap Museum Werf ‘T Kromhout. Wellicht leuk om te weten dat u ook een lidmaatschap cadeau kan geven!

Als lid/vriend ontvangt u het blad Museum ’t Kromhout, digitale nieuwsbrieven en heeft u gratis toegang tot het museum. Uiteraard staat de koffie voor u klaar!

Donaties zijn van harte welkom. Sinds 2012 heeft het Museum een Culturele ANBI status waardoor donaties fiscaal aftrekbaar zijn. Lees meer over onze ANBI status.

Sponsor/partner worden?

Wilt ook u uw bedrijf een maatschappelijk en cultureel betrokken gezicht geven? Museum ‘t Kromhout biedt aantrekkelijke bedrijfslidmaatschappen, interessante sponsorpakketten en partnerships.

Voor sponsoren/partners organiseren wij bijvoorbeeld regelmatig activiteiten in en rond het museum afgestemd op uw doelgroepen (medewerkers, klanten en/of relaties). Bovendien bieden wij voordelige toegangsarrangementen. Uw verdere wensen en/of ideeën bespreken wij samen zodat wij u een tailormade sponsorpakket of partnership kunnen aanbieden.

Informatie?

Telefoon: (alleen op dinsdagen) 020-6276777
Mobiel: 06-2032 9927
Email: info@kromhoutmuseum.nl

 

Museumshop, merchandise & souvenirs!

U kunt het museum ook steunen door een souvenir in de museumshop te kopen. Leuk als aandenken of cadeau! U kunt ook uw bestelling per mail of  telefonisch reserveren. Bovendien kunnen wij uw bestelling verzenden. Vanaf april nieuw in het assortiment:

De Kromhout mok

€ 6,50

 

Het Kromhout embleem

€ 15,00

 

De Kromhout magneet

€ 2,50 aanbieding !