Loading…

MUSEUM 'T KROMHOUT

Museum ’t Kromhout is een scheepsmotorenmuseum waar u de motoren werkend kunt zien.
over ons

Word lid

Steun ‘ Vereniging Museum ‘t Kromhout ‘, word lid!

De inkomsten voor exploitatie van het Museum komen voornamelijk uit de contributies van de leden en entreegelden. Meer leden en donateurs zijn noodzakelijk om ook in de toekomst bezoekers te ontvangen en de collectie te behouden.

U kunt lid worden van de vereniging door storting van minimaal € 25,- op rekening nummer IBAN: NL10INGB0003625700 onder vermelding van Lidmaatschap Museum Werf ‘T Kromhout.

Als lid ontvangt u het blad Museum ’t Kromhout, digitale nieuwsbrieven en heeft u gratis toegang tot het museum. Uiteraard staat de koffie voor u klaar!

Donaties zijn van harte welkom. Sinds 2012 heeft het Museum een Culturele ANBI status waardoor donaties fiscaal aftrekbaar zijn. Lees meer over onze ANBI status.

 

Sponsor worden?

Wilt ook u uw bedrijf een maatschappelijk en cultureel betrokken gezicht geven? Museum ‘t Kromhout biedt aantrekkelijke bedrijfslidmaatschappen en interessante sponsorpakketten.

Voor sponsoren organiseren wij bijvoorbeeld regelmatig activiteiten in en rond het museum afgestemd op uw doelgroepen (medewerkers, klanten en/of relaties). Bovendien bieden wij voordelige toegangsarrangementen. Uw verdere wensen en/of ideeën bespreken wij samen zodat wij u een tailormade sponsorpakket kunnen aanbieden.